EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

İngiliz Okulu öğrencileriden SOS Çocuk Köyü'ne anlamlı bağış

İngiliz Okulu öğrencileriden SOS Çocuk Köyü'ne anlamlı bağış

İngiliz Okulu'nda eğitim gören Başak Elcil, Seris Akansel ve Buse Abahorlu yapımını ve sunuculuğunu üstlendikleri radyo programında SOS Çocuk Köyü için bağış topladı.

Yayın Tarihi: 24/08/15 15:29
okuma süresi: 2 dak.
İngiliz Okulu öğrencileriden SOS Çocuk Köyü'ne anlamlı bağış
A- A A+

Mart 2015'de Radyo Mayıs'da "DJ Sizsiniz" isimli program hazırlayıp sunan üç genç öğrenci programın dinleyicilerinden her bir istek parça için 1 TL toplayarak SOS Çocuk Köyü için anlamlı bir bağış yaptılar.

İngiliz Okulu 4. Sınıf öğrencisi Başak Elcil Güney Kıbrıs'taki okul arkadaşalarının da programa ilgi gösterdiğini ve toplanan 250 TL'de Kıbrıs'ın dört bir yanından çocukların katkısı olduğunu söyledi.

Bir okul projesi olarak başlayan radyo programı duyarlı öğrencilerin SOS Çocuk Köyü için birşeyler yapma isteği ile bir bağış kampanyasına dönüştü. Topadıkları bağışı SOS Çocuk Köyü Ulusal Müdürü Refika İnce'ye teslim eden öğrenciler "Bağış yapmak için en anlamlı yerin SOS Çocuk Köyü olduğunu düşündük ve burada yapılan iyi işlere destek olmak için biz de kendimizce bir katkı koyduk" diyerek farklı projelerde de SOS Çocuk Köyü'yle işbirliği yapmak istediklerini belirttiler.

Genç bağışcılara teşekkür belgelerini sunan İnce de "Çocukların birbirlerine karşı duyarlı olması hepimize gelecek için ümit veriyor" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Başak, Seris ve Buse daha sonra SOS Çocuk Köyü'nü gezerek çalışanlardan kurumla ilgili bilgi aldılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.