EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Tohum Kids Anaokulu öğrencilerinden Kızılay'a bağış

Tohum Kids Anaokulu öğrencilerinden Kızılay'a bağış

Tohum Kids Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte bugün Lefkoşa'daki Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği'ni ziyaret ederek, bağışta bulundu.

Yayın Tarihi: 08/09/15 14:17
okuma süresi: 1 dak.
Tohum Kids Anaokulu öğrencilerinden Kızılay'a bağış
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği'nden yapılan açıklamaya göre anaokul öğrencileri beraberlerinde getirdikleri oyuncak ve giysileri ihtiyaçlı çocuklara verilmek üzere dernek yetkililerine teslim etti.

Öğrencilerin tümü giydikleri kırmızı tişörtlerle özellikle göçmen çocukların yaşadığı eziyete dikkat çekip ailelerin ihtiyaçlı çocuklara karşı duyarlılıklarının artırılmasını amaçladı.

Kızılay Derneği Başkanı Ahmet Ulubay da çocuklara Kızılay hakkında kısa bilgi verip okul yetkililerine ve çocuklara yaptıkları anlamlı ziyaret ve yardımlar için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.