EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

"Tekerlek İzleri" Ankara'da sunulacak

"Tekerlek İzleri" Ankara'da sunulacak

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'nin ortak yapımı olan "Tekerlek İzleri" oyunu 5-8 Ekim 2015 tarihleri arasında Ankara Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda sunulacak.

Yayın Tarihi: 02/10/15 14:06
okuma süresi: 1 dak.
"Tekerlek İzleri" Ankara'da sunulacak
A- A A+

Orkun Bozkurt ve Aysan Özcezarlı'nın yazdığı Yaşar Ersoy'un yönettiği "Tekerlek İzleri" adlı oyun KKTC Cumhurbaşkanlığı'nın himayelerinde, Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin organizasyonuyla Ankaralı tiyatro izleyicilerine sunulacaktır.

Sosyal sorumluluk ilkesi çerçevesinde sahnelenen oyun, engelsiz bir yaşamın özlemini yansıtırken, yaşamın önündeki engellerin kaldırılmasını ve bu amaçla verilen mücadeleyi "Tekerlek İzleri" oyununda Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun tüm sanatçılarıyla birlikte engelli dernek üyeleri de rol almaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.