EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Çocuk Hakları Yürüyüşü" düzenleniyor

"Çocuk Hakları Yürüyüşü" düzenleniyor

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Dolayısıyle, bugün (20 Kasım) SOS Çocukköyü Derneği öncülüğünde "Çocuk Hakları Yürüyüşü" düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 19/11/15 17:38
okuma süresi: 2 dak.
"Çocuk Hakları Yürüyüşü" düzenleniyor
A- A A+

Mülteci Hakları Derneği, Sosyal Hizmetler Dairesi, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Vakfı, Lefkoşa Sanat Tiyatrosu ve Girne Gençlik Merkezi'nin de destek verdiği etlinlik saat 18.00'de Dereboyu girişindeki Ghetto Restaurant önünden başlayıp, saat 19.00'da Citroen ışıklarında son bulacak.

Çocukların da katılımıyla gerçekleşecek etkinlik basın bildirilerinin okunması ile son bulacak.

SOS Çocukköyü Derneği'nden yapılan açıklama şöyle;

"Şiddet ve çatışma ortamının giderek ağırlaştığı zamanlardan geçerken, insan hakkı ihlallerinin en ağır bedelini çocukların ödediği yadsınamaz bir gerçeklik halini almıştır. Gerek ülkemizin, gerekse de dünyamızın iyileşmesi için, mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirmek elzemdir. Çocuk hakkı ihlallerinin son bulması ve çocuk haklarının yasallaşmasının ötesinde fiili olarak uygulanabilmesi için toplum olarak hepimize görev düşüyor. Daha fazla bilinçlenerek karar alma mekanizmalarına çocuk haklarının önemini hatırlamak ve geleceğimiz için hep birlikte çocuklarımıza sahip çıkmak için tüm halkımızı yarınki etkinliğimize davet ederiz".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.