EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ'de "Kadına Şiddete Hayır" etkinliği düzenlendi

GAÜ'de "Kadına Şiddete Hayır" etkinliği düzenlendi 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve akademisyenlerinin düzenlemiş olduğu 25 Kasım, Kadına Şiddete Hayır Günü nedeniyle GAÜ yönetimi, öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte etkinlik düzenledi.Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesinin duvarına asılan pankartlar ile Kadına Şiddete Hayır günü ile Üniveriste bünyesinde bulunan öğrencilere bu farkındalığı kazandırdıklarını ifade ettiler. Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra , Girne Amerikan Üniversitesi , Yöneticiler Kurulu ve Rektörlük düzeyinde de katılım sağlandı.

Yayın Tarihi: 25/11/15 14:03
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ'de "Kadına Şiddete Hayır" etkinliği düzenlendi 
A- A A+
Etkinliğe katılanlar, kırmızı boyaya batırdıkları sağ ellerini beyaz bir duvara bastırarak "DUR" işareti yaptılar.Etkinlik kampüs genelinde dikkat çekerken , DUR işaretini yapan öğrenciler ve akademisyenlerden renkli görüntüler elde edildi .GAÜ Rektörü Prof.Dr. Kutsal Öztürk, etkinliğe katılıp el izini duvara bıraktıktan sonra yaptığı açıklamada "Evet bugün 25 Kasım, Kadına Şiddete Hayır Günü, görmüş olduğunuz gibi Mimari Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve akademik kadrosu "Kadına Şiddete Hayır" demek için ellerine boyamış oldukları boyalarla birlikte asmış olduğunuz pankarta uygun olarak kadına şiddeti protesto ettiler. Kadına şiddeti durdurabilmeyi, aynı zamanda bu farkındalığı üniversite bünyesinde yarattığımızı düşünüyorum" dedi.

Etkinlikle ilgili olarak yapılan konuşmalarda Girne Amerikan Üniversitesi'nin sosyal konularda farkındalık yaratma adına düzenlediği her türlü girişimin onur verici olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.