EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

"50+ Projesi" finali yarın akşam gerçekleşiyor

"50+ Projesi" finali yarın akşam gerçekleşiyor

Kanser hastası çocukların en iyi şartlarda tedavi görmelerine katkıda bulunmak amacıyla Kemal Saraçoğlu Vakfı tarafından başlatılan "50+ Projesi"nin finali yarın akşam gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 25/11/15 18:53
okuma süresi: 3 dak.
"50+ Projesi" finali yarın akşam gerçekleşiyor
A- A A+

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, The Colony Otel'de gerçekleşecek açık artırma saat 19:00'da başlayacak.

Dünyanın birçok ülkesinden ve Kuzey Kıbrıs'tan sporcu, politikacı ve sanatçıya ait nadide ürünlerin açık artırma yöntemiyle satışının yapılacağı açık artırmadan elde edilecek gelir, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü'nün daha modern hale getirilmesinde kullanılmak üzere Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'na bağışlanacak.

Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer, bu projeye katkı sağlamanın manevi yönüne dikkat çekerek "Açık artırmada bağış yaparak, hem bu özel ürünlere sahip olmanın, hem de çocukların daha iyi şartlarda tedavi görebileceği modern bir onkoloji servisine katkıda bulunmanın mutluluğunu aynı anda yaşayın" ifadesini kullandı.

AÇIK ARTIRMADA NELER YER ALACAK?

Açık artırmada, Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş'ın imzalı safari gömleği, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın gözlükleri, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun imzalı replika forması, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın imzalı kravatı ve Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel ünlü fötr şapkası satışa sunuluyor.

Türkiye'nin dört büyükleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra Liverpool, Real Madrid, Manchester United, Arsenal ve Chelsea gibi dünyaca ünlü takımların imzalı ürünleri de açık artırmada yer alacak.

Futbolcu Arda Turan imzalı forma, dört kez dünya ironman şampiyonu olan Chrissie Wellington imzalı tshirt, İngiliz Greg Rusedski imzalı tenis raketi, dünyaca ünlü sanatçı Lennie Payne'in tost ekmeğinden yaptığı Atatürk portresi, McLaren Mercedes F1 takımı eski sürücülerinden Jenson Button ve iki kez dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton'ın imzalı takım forması, Ukrayna Voleybol Milli Takımı'nın imzalı topu, Volkan Konak'ın kendi adına dikilmiş gömleği, dört kez F1 dünya şampiyonu olmuş Sebastian Vettel imzalı Redbull F1 takımı eşyaları ve daha birçok nadide ürün satışa sunulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.