EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Sivil toplum örgütleri birlikte ilerlemek için bir araya geliyor

Sivil toplum örgütleri birlikte ilerlemek için bir araya geliyor

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Sivil Alan Projesi" çerçevesinde üç ay önce başlangıç toplantısını gerçekleştiren Sivil Toplum Forumu yarın 16.00 – 20.00 saatleri arasında Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği'nde yeniden bir araya gelecek.

Yayın Tarihi: 19/01/16 17:00
okuma süresi: 2 dak.
Sivil toplum örgütleri birlikte ilerlemek için bir araya geliyor
A- A A+

Konuyla ilgili, Sivil Alan Projesi'nden yapılan yazılı açıklamada, foruma, toplum yararına hizmet veren tüm Sivil Toplum Örgütleri'nin davetli olduğu ifade edildi.

Açıklamaya göre forumda, STÖ'lerin ve aktivistlerin ihtiyaçlarının karşılanması ve güçlendirilmesini amaçlayan "Aktif Yurttaşlık Mekanizması" da tanıtılacak.

Toplantıda ayrıca, Eylül 2015'den bu yana yürütülen Sivil Alan Projesinin gerçekleştirdiği ve önümüzdeki üç aylık süreçte gerçekleştireceği aktivitelerle ilgili eylem planı hakkında da bilgi verilecek. Bunun yanı sıra, öncelikli olarak tanımlanan konularla ilgili çalışma grupları oluşturulacak.

Katılımı kolaylaştırmak için Gazimağusa ve Lefke bölgesinden otobüs kaldırılacak olan forumda çeviri hizmeti de sağlanacak.

Açıklamaya göre forumla ilgili daha geniş bilgi 0533 825 44 99 numaralı telefondan veya izlem@sivilalan.eu adresinden İzlem Sönmez'e ulaşılarak alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.