EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Anlamlı ziyaret ve bağış

Anlamlı ziyaret ve bağış

Kıbrıs Türk Elektrik Müteahitleri Birliği ve Kıbrıs Elektrik Müteahitleri Birliği Başkanları ve beraberlerindeki heyet, 20 Ocak Çarşamba günü vakfımızı ziyaret ederek bağışta bulundular.

Yayın Tarihi: 20/01/16 15:59
okuma süresi: 1 dak.
Anlamlı ziyaret ve bağış
A- A A+

İnsan sağlığının din, dil, ırk ve milliyet farkı gözetmediğinin bilinciyle hareket eden iki birlik, geçtiğimiz hafta Güney Kıbrıs'ta bulunan "Kıbrıs Otizm Derneği"ni, bugün de "Kemal Saraçoğlu Lösemeli Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı"nı ziyaret ederek bağışta bulundular.

Ziyarette söz alan K. T. Elektrik Müteahitleri Birliği Başkan'ı Mehmet Nasipoğlu ve Kıbrıs Elektrik Müteahitleri Birliği Başkanı George Kyriakou ilerleyen dönemler de ellerden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını, başka projelerde geliştirerek Sivil Toplum Örgütlerine destek olacaklarını bildirdiler. Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Övgü İnce vakıf hakkında bilgi verip, bu ve anlamlı bağışları için teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.