EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk toplumu için AB politikaları konusunda bilgilendirme seminerleri

Kıbrıs Türk toplumu için AB politikaları konusunda bilgilendirme seminerleri

Avrupa Komisyonu Kıbrıs Temsilciliği, Avrupa Komisyonu Başkanı Juncker'in talebiyle, Avrupa Birliği politikaları konusunda Kıbrıs Türk toplumuna yönelik dört bilgilendirme semineri düzenliyor.

Yayın Tarihi: 22/01/16 13:20
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk toplumu için AB politikaları konusunda bilgilendirme seminerleri
A- A A+

Paydaşlar ve yerel uzmanlara yönelik olan ve simultane tercüme hizmetinin de sağlanacağı seminerler 25 ile 28 Ocak 2016 tarihleri arasında her gün 09.00-17.00 saatlerinde Merit Hotel Lefkoşa'da gerçekleştirilecek.

Seminerlerin amacı AB politikalarını Kıbrıs Türk toplumuna tanıtmaktır. Bu amaçla Avrupa Komisyonu'ndan konuşmacılar kişilerin ve malların serbest dolaşımı, tüketicilerin korunması, Sosyal Politika & İstihdam, göç ve insan ticareti, kobi ve sivil toplum destekleri konularında sunumlar yapacaklar.

Konuyla ilgili olarak Avrupa Komisyonu Kıbrıs Temsilciliği Başkanı George Markopouliotis şunları söyledi: "Kıbrıs çözüm süreci kritik bir dönemeçtedir. İki lider çözüm için yoğunlaştırılmış ve özlü bir müzakere süreci yürütüyor ve sürecin ciddi bir ivme kazandığına dair işaretler bulunuyor. Avrupa Komisyonu Temsilciliği de kendi üzerine düşeni yapıyor ve Kıbrıs Türk Toplumundaki paydaşlarını bilgilendirmek üzere Brüksel'den konuşmacılar getiriyor."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.