EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Barınakta sizi bekliyorlar!

Barınakta sizi bekliyorlar!

Yaklaşık 350 canın hayatını sürdürdüğü Lefkoşa Barınağı, Altın Patiler Derneği tarafından organize edilen etkinlikle 13 Şubat Cumartesi günü ziyaret edilecek. Barınaktaki canların ihtiyaçlarının karşılanmasını hedefleyen hayvanseverler etkinliğe katılamayacak duyarlı vatandaşları mama, battaniye, temizlik malzemeleri, tüp gaz gibi malzemeler bağışlamaya çağırdı.

Yayın Tarihi: 01/02/16 07:47
okuma süresi: 2 dak.
Barınakta sizi bekliyorlar!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Filiz SEYİS

350 köpeği barındıran Lefkoşa Barınağı'nın soğuk kış günlerinde normalden fazla ihtiyacı oluyor. Barınağın mama, temizlik malzemesi gibi rutin ihtiyaçların yanı sıra köpeklerin soğuktan korunması için eski yorgan, battaniye gibi ihtiyaçları da var.

Tüm bu ihtiyaçların giderilmesinin yanı sıra barınaktaki köpeklerin sevgi ve ilgi ihtiyacı da olduğu düşüncesi ile harekete geçen Altın Patiler Derneği, barınak ziyareti organize etti.

13 Şubat Cumartesi günü, Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan barınakta gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte duyarlı vatandaşların yanlarında getirmesi için bir de ihtiyaç listesi hazırlayan Altın Patiler Derneği, etkinliğe katılamayan ancak malzeme yardımında bulunmak isteyenleri ise 0533 842 98 19 numaralı telefona ulaşmaya çağırdı.

Dernekten yapılan açıklamada; "Barınak ziyaretimize katılırken yanınızda getirmek isterseniz veya etkinliğimize katılamayıp destek vermek isterseniz ihtiyaç listemizi oluşturduk. Bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, yerleri silmek için mop, sert olmayan süpürge ve süpürge sapı, yağ çözücü, camlar için cam sil, koku giderici sprey, filit, büyük boy hemşire eldiveni ve tüp gaza ihtiyaç vardır. Bu soğuk havalarda eski leğen, yorgan, battaniye, eski elbise ve buna benzer şeyler de hayvanlarımızı daha sıcak ve rahat tutmamız için faydalı olur" ifadeleri kullanıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.