EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Dürüst SOS'i Bakanlar Kurulu'na taşıyacak

Dürüst SOS'i Bakanlar Kurulu'na taşıyacak

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, sadece bakanlığının değil hükümetin de SOS'e destek vermesi için konuyu "gündem dışı olarak" Bakanlar Kuruluna taşıyacağını açıkladı ve tüm kurumları SOS'e destek olmaya çağırdı.

Yayın Tarihi: 21/03/16 11:33
okuma süresi: 3 dak.
Dürüst SOS'i Bakanlar Kurulu'na taşıyacak
A- A A+
Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, SOS Kreş ve Anaokulu ile SOS Çocuk Köyü'nü ziyaret etti. Dürüst'e SOS 'e ziyareti sırasında SOS Kreş ve Anaokulu Müdürü Rahme Kavaz ve SOS Çocuk Köyü Program Sorumlusu Ahmet Akarsu faaliyetler ve eksikler hakkında bilgi verdi.

SOS Kreş ve Anaokulu'nda sınıfları da gezen Bakan Dürüst, çocuklarla sohbet etti ve ardından da Çocuk Köyündeki evleri gezerek bilgi aldı.

SOS Kreş ve Anaokulu'yla, SOS Çocuk Köyü'nü bakanlık bürokratlarıyla gezen Kemal Dürüst daha sonra da SOS Çocuk Köyü program sorumlusu Ahmet Akarsu'yla birlikte basına açıklama yaptı.

DÜRÜST: "KUTSAL VE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR"

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst ise, SOS'teki çalışmaları ilk kez bu kadar detaylı gözlemleme şansı bulduğunu belirterek, tüm bakanlık bürokratlarıyla burada yapılan "kutsal ve bilimsel" çalışmaları kamuoyuna aktarmak istediklerini belirtti.

Sadece bakanlığının değil hükümetin de SOS'e destek vermesi için bu konuyu "gündem dışı olarak" Bakanlar Kuruluna taşıyacağını ifade eden Dürüst, tüm kurumları SOS'e destek olmaya çağırdı.

Dürüst, SOS'in çağdaş hizmet anlayışının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, aldığı bilgilerden çocukların ve gençlerin SOS'te topluma entegre bir yaşam sürdüğünü öğrendiğini ve verilen hizmetlerde çok etkilendiğini söyledi.

KKTC'de yaşayan her çocuğun kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Dürüst, SOS'in önünü açmanın ve çağdaş hizmet veren böylesi bir kurumun desteklenmesinin görevleri olduğunu vurguladı.

AKARSU: "HEPİMİZİN ÇOCUKLARI"

SOS Çocuk Köyü program sorumlusu Ahmet Akarsu, Bakan Dürüst'e SOS Çocuk Köyü hakkında detaylı bilgi verdiklerini belirterek, "SOS'de hizmet alanlar hepimizin çocukları" dedi.

Her zaman ciddi desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getiren Akarsu, Dürüst'ün gösterdiği ilgiden gerçek samimiyeti gördüklerini ve gelecekte de işbirliği içerisinde olmayı umduklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.