EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Derneklerden 23 Nisan mesajı

Derneklerden 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emekli Mücahitler Derneği, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği, Atatürkçü Yaşam Derneği ve KKTC Karadeniz Kültür Derneği, mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 22/04/16 13:38
okuma süresi: 3 dak.
Derneklerden 23 Nisan mesajı
A- A A+
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dernek, kurum ve kuruluşlar mesaj yayımladı.

EMEKLİ MÜCAHİTLER DERNEĞİ

Emekli Mücahitler Derneği Başkanı Mehmet Salih Direktör, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığı mesajında, "Bize bu günleri armağan edenleri başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi rahmetle anar gazilerimize sağlık ve esenlikler dilerim" ifadelerini kullandı.

Direktör, geleceğin teminatı olan çocuklara mutlu yarınlar ve özgür bir vatan bırakabilmek adına her zaman olduğu gibi bugün de dosta ve düşmana inat tüm kurum ve kuruluşları birlik ve beraberliğe davet etti.

KIBRIS TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Genel Başkanı Celal Bayar da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96'ncı yıldönümünü büyük coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayar, geleceğin, egemenliğin ve bağımsızlığın güvencesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik coşkusunun dünya var oldukça devam edeceğini ve KKTC'nin de Anavatanı ile birlikte sonsuza dek yaşayacağını kaydetti.

ATATÜRKÇÜ YAŞAM DERNEĞİ

Atatürkçü Yaşam Derneği Genel Başkanı Ahmet İşcan da, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

İşcan, "KKTC olarak bu yıl onlarca ülke çocuklarıyla birlikte kutlayacağımız, bu önemli günde çocuklarımız dünyaya barış, sevgi, kardeşlik mesajları yanında bağımsızlık ve egemenliklerine sahip çıktıklarının da mesajını vermiş olacaklardır" ifadesini kullandı.

İşcan, günümüz bilgi çağında teknolojinin nimetlerini doğru kullanma koşuluyla çocukları geleceğe hazırlamanın ana hedef olması gerektiğini belirtti.

KKTC KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ

KKTC Karadeniz Kültür Derneği Genel Başkanı Baki Aygün de, TBMM'nin 23 Nisan 1920'de açılmasıyla büyük bir dönüm noktası olarak ulusal tarihe işlenmiş olan bu önemli günün lider Mustafa Kemal Atatürk tarafından, geleceğin güvencesi olan çocuklara armağan edildiğini belirtti.

Aygün, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak olan, kalpleri vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.