EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Kansere karşı farkındalık için yürüdüler

Kansere karşı farkındalık için yürüdüler

Kanser Araştırma Vakfı'nın (KAV) gelenekselleştirdiği ve bu yıl yine Telsim ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Orkide Yürüyüşü Tatlısu'da yapıldı. Kaplıca Turizm Karavan Kenti ile Tatlısu Belediyesi Dinlenme Tesisleri arasındaki 8.5 km.lik parkurda gerçekleşen yürüyüşe ilgi yoğundu. Yürüyüşe ayrıca Lemar ve Play FM de destek verdi.

Yayın Tarihi: 25/04/16 17:28
okuma süresi: 3 dak.
Kansere karşı farkındalık için yürüdüler
A- A A+

Telsim'in Önce Kadın projesi kapsamında Orkide Yürüyüşü'nün mola yerine ve bitiş noktasına standlar kuruldu. Önce Kadın üyelerinin satışını yaptığı el emeği göz nuru ürünler, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

CAMGÖZ: VAKFIMIZ HESAP VEREBİLİR BİR VAKIFTIR

Kanser Araştırma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Camgöz şöyle konuştu:

"13 yil üst üste bu yürüyüşü gerçekleştirerek birlik ve beraberlik ile birçok şeyi başarabileceğimizi gösterdik. Bunun yanında vakfımız daima hesap verebilir bir vakıftır. Yeni yıl ve geçmiş yıllara ilişkin yaptıklarımız bellidir. Elinizde

bulunan çantaların içinde de faaliyet raporlarımızı görebilirsiniz"

"KANSERİN BİRÇOK NEDENİ VAR "

Kanserle mücadele konusunda halkın eğitilmesi gerektiğini söyleyen Camgöz, insanların, yiyip-içtiklerinin, yaşam stillerinin, egzersiz durumlarının, stres ve sosyal yaşamlarının genetik yapılarını etkilediğine işaret etti. Camgöz bu nedenle kansere karşı farkındalık yaratmanın önemine vurgu yaptı ve kansere karşı farkındalık yaratmak için düzenlenen Orkide Yürüyüşü'ne katılan ve katkı koyan herkese çok teşekkür etti.

GÜLÜMSER: GELECEK YIL YİNE BURADA OLACAĞIZ

KKTC Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser de anlamlı etkinliğe bu yıl da sponsor olmaktan duydukları memnuniyetı dile getirdi. Gülümser " Topluma farkındalık ve destek için burada sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Keyfli bir yürüyüştü.

Gelecek yıl yeniden burada olacağız" dedi.

Kanserin dünyanın kanayan yarası olduğunu kaydeden Gülümser, bu hastalığa karşı farkındalık yaratmanın çok önemli olup, Telsim'in bu konudaki çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

ORÇAN: BÖYLE BİR ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan da katılımcılara teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Bu gibi farkındalık yürüyüşler birlik, beraberlik ve dayanışmamıza katkı sağlıyor. Bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz."

Kanser hastalığının ülkedeki ciddi sağlık sorunlarının başında geldiğine dikkati çeken, Orçan, kansere karşı farkındalık oluşturacak Orkide Yürüyüşü gibi etkinliklerin artırılmasını gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.