EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

SOS'ten Mutlu Çocuk Şenliği

SOS'ten Mutlu Çocuk Şenliği

SOS Çocukköyü Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde "Mutlu Çocuk Şenliği" düzenliyor. 29 Nisan'da yapılacak etkinliğin geliri, SOS Kreş ve Anaokulu'nun eğitim ihtiyaçları için kullanılacak.

Yayın Tarihi: 27/04/16 18:32
okuma süresi: 2 dak.
SOS'ten Mutlu Çocuk Şenliği
A- A A+
SOS Çocukköyü Derneği'nden yapılan açıklamaya göre Mutlu Çocuk Şenliği, 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 17:00'de SOS Çocuk Köyü'nde gerçekleşecek.

Etkinlikte, SOS Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin 23 Nisan gösterileri, Golden Step dans gösterisi, çocuk oyunları, sergilenecek.

Etkinlik çerçevesinde düzenlenecek kermeste ise çeşitli yiyecek, içecek ve oyuncaklar ile çocuk aktiviteler yer alacak.

Etkinlikte ayrıca, SOS Çocuk Köyü, Aile Güçlendirme Projesi, ve SOS Kreş ve Anaokulu tanıtım gezisi gerçekleştirilecek ve alınan bağışlar sayesinde SOS Çocukköyü Derneği'nin yürüttüğü çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi aktarılacak.

Etkinlikten elde edilen gelir SOS Kreş ve Anaokulu'nun eğitim ihtiyaçları için kullanılacak.

SOS Çocukköyü Derneği'nden yapılan açıklamada ayrıca, etkinliğe sponsor olarak destek veren Capital Cyprus, Mediaworks Production, Fırst FM, Radyo Juke, Sim Radyo, Radyo Mayıs, Con Kahve, Mini Couture, Filiz Çiçek, Gülgün Süt, İcy Su, Azbom Bakery, Smartech Trading Ltd, ve Volkan Lokma Şamişi'ye teşekkür edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.