EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LTKL 1965 - 1966 mezunları 50'inci yıl şöleninde buluştu

LTKL 1965 - 1966 mezunları 50'inci yıl şöleninde buluştu

Lefkoşa Türk Kız Lisesi 1965 – 1966 mezunları mezuniyetlerinin 50'inci yıldönümünde Lefkoşa Merit Otel'de bir araya geldi. Aralarında Meclis Başkanı Dr. Sibel Siber'in de bulunduğu mezunlar 50'inci yıl şöleninde anılarını tazeleyerek hasret giderdiler.

Yayın Tarihi: 30/04/16 11:30
okuma süresi: 2 dak.
LTKL 1965 - 1966 mezunları 50'inci yıl şöleninde buluştu
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Lefkoşa Türk Kız Lisesi 1965 – 1966 mezunları mezuniyetlerinin 50'inci yıldönümünde düzenlenen şölende bir araya geldi.

Mezuniyetlerinin üzerinden yarım asır geçtikten sonra biraraya gelmekten ötürü duydukları mutluluk gözlerinden okunan LTKL mezunları, 1963 yılında çıkan olaylar ile eğitimleri kesintiye uğramış ve olayların ardından hızlandırılmış eğitim ile mezun olmuş dönemin öğrencileri olarak biliniyor.

Siber: "Bizi bir arada tutan aramızdaki manevi bağlardır"

Lefkoşa Merit Otel'de düzenlenen 50'inci yıl şöleninin katılımcıları arasında ise LTKL mezunu olan Meclis Başkanı Dr. Sibel Siber ve Eski Başbakan İrsen Küçük'ün eşi Gülin Küçük de vardı.

Şölende konuşan Meclis Başkanı Sibel Siber, LTKL mezunlarının arasında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, mezuniyetlerinin üzerinden 50 yıl geçmesine rağmen dostlukların sürmesinin önemine vurgu yaptı.

Siber, "Geçmişte yaşanan acı olaylara rağmen ışığını kaybetmemiş bu gözler... Dostluk budur... Bizi hala bira rada tutan aramızdaki manevi bağlardır. İleride çok daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.