EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KHYD İskele'den Girne'ye kültürel dayanışma gezisi

KHYD İskele'den Girne'ye kültürel dayanışma gezisi

Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Bölge Sorumlusu Ersin Nizam ve ekibi; derneğe gelir sağlamak amacıyla, Girne'ye Kültürel Dayanışma Gezisi organize etti.

Yayın Tarihi: 03/05/16 11:01
okuma süresi: 2 dak.
KHYD İskele'den Girne'ye kültürel dayanışma gezisi
A- A A+
KHYD'den verilen bilgiye göre İskele Bölge Sorumlusu Ersin Nizam ve ekibinin Kültürel Dayanışma Gezisi çerçevesinde otobüslerle önce Kalavaç Köyü'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Ardından; Esenetepe'de bulunan Pine Valley Tatilköyü'ndeki restoranda öğle yemeği yenildi.

Tatilköyü direktörü Ali Güler tarafından gezi grubundaki 10 kanser hastasının yemek ücreti alınmayarak, derneğe bağışlandı.

Ayrıca; belirlenecek olan kura sonucunda, yazda kullanılmak üzere, 1 hasta ailesine 2 günlük hafta sonu tatili ve yine 1 hasta ailesine yemek hediye edildi.

Yemeğin ardından, Çatalköy'de bulunan Hz. Ömer Türbesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Girne'de serbest gezinin ardından Eminağa Garden gezildi, dinlenme amacı ile gurup Çıralı Bakery'de çay kahve molasıyla gün tamamlandı.

Dernek başkanı Raziye Kocaismail; kanser hastalarına duyarlılık gösteren İskele ve civar halkına teşekkürlerini sunarken, İskele Bölge Sorumlusu Ersin Nizam ve ekibini kutladı, destek veren herkese sağlık bereketinde bir hayat diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.