EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği'nden KAV'a destek

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği'nden KAV'a destek

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği, Kanser Araştırma Vakfı'na bin TL'lik bağışyaptı.Bağış, Dernek Başkanı Hasibe Abatay ve Kültürel İşler sorumlusu Nuray Olcaytuğ tarafından, Biyoteknoloji Araştırma Merkezinde Vakıf Başkanı Prof. Mustafa Camgöz'e sunuldu.

Yayın Tarihi: 05/05/16 17:40
okuma süresi: 2 dak.
Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği'nden KAV'a destek
A- A A+
"Bu bağış KAV'ın adada yaptığı kanserle bağlantılı toprak ve su analizlerine katkı olarak kullanılacaktır. Böylelikle Mormenekşe halkı büyük bir duyarlılık göstermiştir. Derneğe ve tüm köy halkına şahsım, genç bilim adamlarımız ve hastalarımız adına teşekkür ediyorum" diyen Vakıf Başkanı Mustafa Camgöz, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği'ne teşekkürlerini sundu.

Yakın geçmişte Mormenekşe köyünde gerçekleştirilen bilgilendirme panelinde Kanser Araştırma Vakfı Başkanı Prof. Mustafa Camgöz, arkadaşları Dr Nahit Rızaner ve Sultan Nazif konuşmacı olarak katılmıştı. Köy halkı ile kanser üzerine yapılan panelde en fazla D vitamini, bu vitaminin kansere karşı etkisi, herkesin D vitamini derecesi konuları dikkat çekmişti. Katılımcıların meraklı sorularıyla geç saatlere dek süren panelde Camgöz, cevapları ile pek çok bilinmeyen veya yanlış bilinen doğrulara yanıt verme ve ilgili halkın merakını giderme imkânı bulmuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.