EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Kemal Saraçoğlu Vakfı, 2015-2016 Eğitim Yılı seminerler dizisinin sonuncusunu gerçekleştirdi

Kemal Saraçoğlu Vakfı, 2015-2016 Eğitim Yılı seminerler dizisinin sonuncusunu gerçekleştirdi

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'nın amaçlarından biri de evrensel kanser savaşına katkıda bulunmak ve çağdaş düzeye ulaşmak için eğitici kurs ve seminerler düzenlemeye devam ediyor. 2002 yılından beridir kesintisiz olarak 14 yıldır devam eden kanser konusundaki bilinci artırmak amacıyla organize edilen "Genç Nesillere Kanser Konusunda Eğitim Seminerleri Dizisi" 2015-2016 eğitim yılında da 10 okulda organize edilerek gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 24/05/16 09:05
okuma süresi: 2 dak.
Kemal Saraçoğlu Vakfı, 2015-2016 Eğitim Yılı seminerler dizisinin sonuncusunu gerçekleştirdi
A- A A+
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'nın amaçlarından biri de evrensel kanser savaşına katkıda bulunmak ve çağdaş düzeye ulaşmak için eğitici kurs ve seminerler düzenlemeye devam ediyor.

2002 yılından beridir kesintisiz olarak 14 yıldır devam eden kanser konusundaki bilinci artırmak amacıyla organize edilen "Genç Nesillere Kanser Konusunda Eğitim Seminerleri Dizisi" 2015-2016 eğitim yılında da 10 okulda organize edilerek gerçekleştirildi.

Vakıf bu yılki son eğitim seminerini Doğu Akdeniz Doğa Koleji'nde Uzm. Filiz Uzun ve Uzm. Aynur Özkum İzveren önderliğinde öğrencilere sağlıklı yaşamanın önemini vurgulayarak, kanser hastalığının ne olduğunu ve korunma yollarını anlattı.

Seminere büyük ilgi gösteren öğrenciler, sorular ve cevaplarla anlatılanları pekiştirdiler. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının katkılarıyla Kemal Saraçoğlu Vakfı'nın, organize ettiği eğitim seminerlerinde, kanser hastalığıyla mücadelenin önemini ve kanserden korunma yöntemlerini aktarmayı bir sonraki yılda sürdürmeye devam edeceği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.