EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Amerikan Koleji, yardım için fotoğraf sergisi düzenledi

Amerikan Koleji, yardım için fotoğraf sergisi düzenledi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı Amerikan Kolej'de ortaokul öğrencileri, geliri lösemi ile mücadele eden öğretmen ve öğrencisine bağışlanacak fotoğraf sergisi düzenledi.

Yayın Tarihi: 25/05/16 14:46
okuma süresi: 1 dak.
Amerikan Koleji, yardım için fotoğraf sergisi düzenledi
A- A A+
Amerikan Koleji Ortaokul öğrencileri, Resim Atölye çalışmaları kapsamında yapılan fotoğrafcılık derslerinde "Kıbrıs" teması ile gerçekleştirdikleri çekimler sonunda şeçilen fotoğraflar astış için sergilendi. Öğrenciler yıl içinde yaptığı fotoğrafçılık derslerini desteklemek amacıyla okul gezileri düzenlerken, geziler Kıbrıs'ın tarihi ve doğal güzelliklerini resimlemek amacıyla, adanın değişik noktalarına yapıldı. Yapılan çalışmalar okul idaresi tarafından değerlendirildi ve ailelerinde katılımıyla okul bahçesinde sergilendi.

Bu yıl ilki düzenlenen fotoğrafçılık sergisi, öğrencilerin ve velileri ilgisini çekerken, yıl içinde yapılan çalışmaların bu şekilde sergilenmesi ve bir sosyal sorumluluk amacı için bağışlanacak olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.