GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Girne Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Girne Belediyesi, kent genelinde çevre düzenleme, alt yapı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi: 13/03/14 15:59
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
A- A A+

Belediyeden verilen bilgiye göre; Turgut Tahsin Sokak ve 20 Temmuz Kordonboyu Caddesi'nde başlayan, telefon hattı, içme suyu boru hattı, kanalizasyon, yağmursuyu hattı , asfaltlama ve kaldırım çalışmaları süratli bir şekilde ilerlerken, kent genelinde sürdürdüğü çevre düzenleme, peyzaj ve bahçe işleri'de aralıksız devam ediyor.

Girne'nin merkezinde bulunan bölgede, yayaların rahat kullanması için kaldırım çalışması ve peyzaj çalışmasını da kapsayan proje, 3 etapta tamamlanacak.

Yaya geçidi ve dükkanlara erişimin engellenmemesi konusunda hassasiyet gösterilen proje tüm hızıyla ilerliyor.

Girne'nin daha çağdaş bir görüntüye kavuşması için devam eden tüm çalışmalarda, Terminal bölgesinde bulunan Girne Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi çevresinde yol ve altyapı çalışmalarıda aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, telefon hattı, içme suyu boru hattı, kanalizasyon, yağmursuyu hattı, asfaltlama ve kaldırım yapılacak...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.