GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi Yaşlılar Haftası kapsamında, İkinci Bahar üyelerine gezi düzenledi

Girne Belediyesi Yaşlılar Haftası kapsamında, İkinci Bahar üyelerine gezi düzenledi

Sosyal sorumluluk faaliyetlerine ara vermeyen Girne Belediyesi, geçtiğimiz günlerde, Yaşlılar Haftası nedeniyle Girneli bayan yaşlılara yönelik, Lefke-Yeşilırmak gezisi düzenledi.Gezinin ev sahipliğini bizzat üstlenen Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın,üyelerle birlikte aynı otobüste geziye katılarak onlarla tek tek ilgilendi.

Yayın Tarihi: 24/03/14 16:50
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi Yaşlılar Haftası kapsamında, İkinci Bahar üyelerine gezi düzenledi
A- A A+

Gezi programı çerçevesinde 6 otobüsle Girneden ayrılan üyeler, Lefke'de verilen kahve molasının ardından, Yeşilırmağa ulaştılar. İkinci Bahar Üyeleri ,Dillirga Restaurant'ta verilen öğle yemeği ile birlikte,çalan müziklere eşlik ederek, gönüllerince eğlendiler. Bol bol çilek almayı da ihmal etmeyen bayanlar, tükenen çileklerin ardından çevre esnafının getirdiği çilekleride hemen tükettiler.

Dönüş yolunda Güzelyurt Festival Parkı'nda kendileri için verilen mola'da, Güzelyurt Belediye Başkanı Mamut Özçınar tarafından ağırlanan üyeler, burada kahvelerini yudumlarken, baklavalarınıda yiyerek günü güzel bir şekilde sonlandırdılar.

İkinci Bahar üyelerine yönelik yapmış olduğu bu etkinlikten memnun olduklarını dile getiren üyeler,gezi sırasında kendileriyle tek tek ilgilenen Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın'la bol bol hatıra fotoğrafı'da çektirmeyi ihmal etmediler.

Gezi sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Aygın; Daha önce de sosyal sorumluluk kapsamında bir çok etkinliğe imza attıklarını belirterek, konuk ettikleri yaşlılara unutamayacakları bir gün yaşatmak, biraz olsun sıkıntıları varsa onlardan kurtarmak için için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ve Girne Belediyesi olarak yaşlılarımız herzaman yanında olacağımızı belirtmek isterim dedi.

Aygın:'' 2000'e yaklaşan üyeye sahip olmanın verdiği bir mutlulukla onlara elimizden gelen hertürlü imkanı sunuyoruz. Bu gezi ile onlara yaşadıkları ülkenin, güzelliklerini görme fırsatı veriyoruz. Kendilerine unutamayacakları bir gün yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.