GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi'nden "Ücretsiz İnternet Hizmeti" kent geneline yayılıyor

Girne Belediyesi'nden "Ücretsiz İnternet Hizmeti" kent geneline yayılıyor

Girne Belediyesi geçen yıl içerisinde uygulamaya koyduğu proje, bu sene daha da yaygınlaşarak kentin bir çok noktasında uygulamaya geçti.

Yayın Tarihi: 04/04/14 14:54
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi'nden "Ücretsiz İnternet Hizmeti" kent geneline yayılıyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümünden verilen bilgiye göre; Ücretsiz internet hizmeti, başlangıç olarak Girne Belediyesi Hizmet Binası çevresi, Ramadan Cemil Meydanı, Girne Limanı, Girne Belediyesi Baldöken Otoparkı ve Girne Belediyesi Barış Parkı'nda sağlanmaya başladı.

Ücretsiz internet erişimini kent genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Sümer Aygın; "Çağımızın vazgeçilmez iletişim aracı olan internet'e, halkımızın üretken ve ücretsiz şekilde bağlanarak bilgiye en hızlı şekilde ulaşması için çalışıyoruz" dedi.

Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğe Önem Veriyoruz...

Aygın; "Kentin yaşam kalitesini yükseltme noktasında fiziki belediyeciliğin yanında sosyal ve kültürel belediyeciliğe de ne kadar büyük bir önem verdiğimiz ortadadır.Eğitimden sağlığa, sosyal yardımdan kültür hizmetlerine kadar birçok projeyi hayata geçirerek şehrin her alanda kalkınması ve ilerlemesine katkıda bulunmayı sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz" dedi.

Girne Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan ücretsiz internet imkanından herkes yaralanabilecek.Kullanıcıların yapması gereken tek şey, dizüstü bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından LİMAN FREE İNTERNET isimli ağa bağlanarak kendilerini karşılayan ara yüze kullanıcı adı ve şifreyi yazarak interneti kullanmaya başlayabileceklerdir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.