GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Çarşı İndirim Şöleni başlıyor

Girne Çarşı İndirim Şöleni başlıyor

Girne Belediyesi ile Girne Çarşı Esnafı'nın işbirliğinde düzenlenecek olan 3. Girne Çarşı İndirim Şöleni, 11 Nisan Cuma günü başlıyor.

Yayın Tarihi: 07/04/14 10:37
okuma süresi: 2 dak.
Girne Çarşı İndirim Şöleni başlıyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden verilen bilgide; çeşitli eğlenceler ve mağazaların sunacağı indirimli ürünlerle birlikte halka güzel bir haftasonu yaşatacak olan indirim şöleninde, canlı Dj performansları, çocuklar için palyaçolar , oyun alanları, konserler ve daha birçok çeşitli etkinlikler gerçekleştirelecek.

Türkiye İşBankası'nın da destek koyduğu 3. Girne Çarşı İndirim Şöleni 11-12-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve şölen boyunca yiyecek ve içecek standlarının yanı sıra, çocuklara yönelik eğlence ve oyun park alanları da tüm halkın hizmetinde olacak.

Çarşı Esnaf Komitesi Başkan Sümer Aygını Ziyaret Etti....

Hafta başı bir gurup festival komitesi üyesi, Girne Belediye Başkanı Sümer Aygını ziyaret ederek, İndirim Şöleni hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Şölen boyunca Girne Belediyesi temizlik ekiplerinin ve görevlilerin görevlerinin başında olacağını söyleyen Aygın, şölen boyunca Ziya Rızkı Caddesi ve Atatürk Caddesi saat sabah 11:00 ile gece 22:00 saatleri arasında trafiğe kapalı kalacağını da bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.