GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

50 bin metrekarelik Spor ve Yeşil Alan Projesi'nin 1'inci etabı açılıyor

50 bin metrekarelik Spor ve Yeşil Alan Projesi'nin 1'inci etabı açılıyor

"100 Yılın Projesi" olarak nitelenen, Girne Sahil Şeridi Projesi'nin bir bölümü olan "Merkezi Spor Kompleksi", 15 Nisan 2014 Salı günü saat 11:00'de, Başbakan Sn. Özkan Yorgancıoğlu'nun yapacağı açılış töreniyle beraber, halkın hizmetine girecek.

Yayın Tarihi: 14/04/14 15:13
okuma süresi: 2 dak.
50 bin metrekarelik Spor ve Yeşil Alan Projesi'nin 1'inci etabı açılıyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada; Girne'nin en büyük sosyal aktivite ve spor merkezi ünvanını taşıyacak olan proje, Spor, yeşil alan, kapalı alan ve kıyı şeridi gibi bölümlerden oluşacak.

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın'nın yaptığı açıklamada; "Kendi özkaynaklarımızla gerçekleştirdiğimiz projenin 1.Etabı yaklaşık 2 milyon TL'ye mal oldu ve kompleksin ilk ayağını oluşturan 4 adet Tenis kortunu, 1 adet Basketbol sahasını, İdari binayı, Soyunma odalarını, tuvaletler, kafeterya, otoparkları, kaldırım ve altyapı ile çevre düzeni peyzaj çalışmasını 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladık" dedi.

Girne Arıtma Tesisi'nin batısında "Lordun Mezarı" olarak bilinen 50 bin metre karelik alanda inşa edilen kompleks tamamlandığında; 4 adet tenis kortu, 1 adet sentetik futbol sahası, basket ve voleybol sahaları, yürüyüş, koşu, kaykay parkurları, masa tenisi, satranç, aerobik, step, ve darts sporlarının yapılabileceği kapalı spor salonu ve su sporları ( yelken, sörf, dalış vb. ) gibi sporların yapılacağı açık alan, yeşil alan, botanik bahçesi, seyir terasları ve kulüp binası yer alacaktır.

AÇILIŞA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.