GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi'nde imza töreni

Girne Belediyesi'nde imza töreni

Girne Belediyesi, "Ozanköy Doktor Fazıl Küçük Caddesi ve Girne Ecevit Caddesi Kaldırım, Yol ve Altyapı Düzenleme Projesi" ihalesi bugün düzenlenen törenle imzalandı.

Yayın Tarihi: 22/04/14 14:48
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi'nde imza töreni
A- A A+

İhale imza töreninde konuşan, Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın,projeyle Girne Ecevit Caddesinde kaldırım düzenleme ve peyzaj, Ozanköy Doktor Fazıl Küçük Caddesinde ise, su altyapısı, drenaj , asfalt ve kaldırım çalışması yapılacağını belirterek , kentin sorunlarını çözmek için belediyenin öz kaynaklarıyla ard arda birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Bu projelerle kentin gelişmense katkı yanında,ekonominin vazgeçilmezi olan müteahhit firmalara iş olanağı yaratıldığını vurgulayan Aygın,firmanın projeyi zamanında ve en iyi şekilde tamamlayacağına inanç belirtti.

Aşan Nakliyat Şirketi Direktörü Faik Dağaştı da,bir Girneli ve bir müteahhit olarak , belediyenin hayata geçirdiği her projeyi memnuniyetle karşıladığını belirterek, kentin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik projeye katkı sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından ihale sözleşmesine imza konuldu.474 bin 500 Türk Lirasına mal olacak projenin 90 iş gününde tamamlanması hedefleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.