GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Mustafa Şener: "Çocuklarımız geleceğimizdir"

Mustafa Şener: "Çocuklarımız geleceğimizdir"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda düzenlenen balo ve eğlence için katkı koyan Toplum Gönüllüleri Hareketi Üyesi Avukat Mustafa Şener, çocukların sevincini paylaşarak, "Çocuklarımız geleceğimizdir" dedi.

Yayın Tarihi: 23/04/14 10:40
okuma süresi: 3 dak.
Mustafa Şener: "Çocuklarımız geleceğimizdir"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün yapılan rengârenk balolar ve eğlencelerin bir tanesi de Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda düzenlendi. Yeni kıyafetlerini giyip oyunlar oynayan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Karaoğlanoğlu İlkokulu Müdürü Sonay Özgünan, Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda okuyan öğrenciler ve öğretmenler adına, eğlencenin düzenlenebilmesi için katkı koyan Toplum Gönüllüleri Hareketi Üyesi Avukat Mustafa Şener'e teşekkürlerini sundu. Sonay Özgünan, "Böyle anlamlı işleri birileri üstlendiğinde çocuklar daha çok mutlu olur" dedi.

"Çocuklar için yapılan bu katkılar anlamlı"

İlkokul Müdürü Sonay Özgünan, her yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle 22 Nisan günü okullarda çocuk balosu düzenlendiğini belirterek, "Bugünlerde çocuklara yiyecek içecek dağıtılır ve eğlence düzenlenir. Her yıl bu işi okul aile birliği veya bir hayırsever üstlenir. Eğer bu balo için herhangi bir kuruluş veya yardımseverden katkı konulmazsa, okul kendi bütçesinden veya çocuklardan para toplayarak bu eğlenceyi düzenler. Bu sene de Toplum Gönüllüleri bu işi üstlendi ve 243 tane öğrencimizi yedirip içiriyor. Biz, Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda okuyan çocuklarımız adına Toplum Gönüllüleri'ne ve Av. Mustafa Şener'e teşekkür ederiz. Böyle anlamlı işleri birileri üstlendiğinde çocuklar daha çok mutlu olur" dedi.

"Çocuklarımız geleceğimizdir"

Toplum Gönüllüleri Hareketi Üyesi Avukat Mustafa Şener, 23 Nisan'ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara uluslararası anlamda hediye ettiği bir bayram olduğunu söyleyerek, "23 Nisan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bu bayramın çok derin anlamları vardır. Bunun anlamlarından en önemlisi geleceğimizin teminatı olan çocuklara iyi eğitim vermek, onların sağlıklı gelişimini sağlamak ve onların ileride topluma kazandırılması için çaba sarf etmektir. Bunun için de en önemli yerler eğitim yuvalarıdır. Biz de çocuklarımıza ve öğretmenlerimize bir katkı koymak için onların sevincini paylaşmak istedik. Çocuklarımız geleceğimizdir" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.