GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü'den Girneliler'e teşekkür

Güngördü'den Girneliler'e teşekkür

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, basın açıklaması yayımlayarak Girneliler'e teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 01/07/14 18:09
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü'den Girneliler'e teşekkür
A- A A+

Sevgili Girneliler,

29 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimler sonucunda Girnede sizlerin güçlü desteğiyle belediye başkanlığına seçilmiş bulunuyorum. Bu güçlü destek için tüm Girnelilere teşekkür ederim. Seçimden sonraki ilk mesai gününde bazı kesimlerin bilerek ve isteyerek benim hakkımda gerçek dışı iddialarda bulunmaya başlaması dikkatime getirildi. Özellikle belediye içerisindeki çalışanlar arasında huzursuzluk yaratmaya yönelik iş barışını tehdit edici şekilde söylem ve davranışların ortaya atılması beni huzursuz etmektedir.

Biz Girneye hizmet için aday olduk ve belediye başkanlığım süresincede Girneye hizmet etmekten başka hiç bir amacım yoktur. Benimle çalışmak isteyen herkese kapım ve gönlüm açıktır. Bu nedenle belediye çalışanları arasında çıkarılmak istenen huzursuzluk tamamen suni ve art niyetli birkaç kişinin söyleminden öteye gidemez.

Ayrıca seçim propaganda süresinin sona ermesine birkaç saat kala seçmenleri yanıltmaya yönelik yapılan ve internet sayfalarına düşen asparagas haberler ve bu haberleri yapanları esefle kınıyoruz.

Öte yandan seçim propaganda süresince vaad ettiğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için seçim kurulundan alacağımız mazbatamızdan sonra çalışmalarımızı programlayarak, en önemlisi ortak akılla ve öncelikleri doğru tesbit ederek şeffaf, katılımcı ve demokratik bir anlayışla işbaşı yapmak için sabırsızlanıyorum.

Bana oy veren veya vermeyen tüm Girnelilere teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Nidai Güngördü

1 Temmuz 2014

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.