GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Atıksu Arıtma Tesisi ivedilikle ele alınıyor...

Girne Atıksu Arıtma Tesisi ivedilikle ele alınıyor...

Girne Belediyesi, teknik personeli ve yurt dışından gelen Çevre Mühendisi Cem İbrikçi ile birlikte Girne Atıksu Arıtma Tesisi'nin mevcut durumunu değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 09/07/14 14:03
okuma süresi: 1 dak.
Girne Atıksu Arıtma Tesisi ivedilikle ele alınıyor...
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümün'den yapılan açıklamada; yapılan çalışmalarda mevcut tesisin kapasitesinin artırılması ve bölgede yoğun olan yerleşimin şikayet ettiği koku probleminin ivedilikle çözülmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı açıklamada; "Göreve gelir gelmez en önemli konu olan Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili yapılması gereken şeyleri Kanalizasyon Şube sorumlusu Ahmet Türker ile birlikte ele aldık. Yurt dışından gelen, konunun uzmanı aynı zamanda Çevre Mühendisi olan Cem İbrikçi ile şu anda tüm konuları ele aldık. Kısa zamanda bize gerekli raporların sunulmasının ardından gereken çalışmaları başlatacayız."dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.