GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Kaymakam Envergil'den Başkan Güngördü'ye ziyaret

Kaymakam Envergil'den Başkan Güngördü'ye ziyaret

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...

Yayın Tarihi: 14/07/14 15:02
okuma süresi: 2 dak.
Kaymakam Envergil'den Başkan Güngördü'ye ziyaret
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden verilen bilgide; Kaymakam Envergil, Başkan Güngördüyü makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında Girne Bölgesi ile ilgili yapılacak mevcut düzenlemeler ve kentin daha iyi gelişebilmesi için alınması gereken önlemleri konuşan Envergil ve Güngördü, mevcut dere yataklarının temizlenmesi, kentin güvenliği, inşaatlardan çıkan molozların güvenli bir şekilde taşınması ve biriktirilmesi konularını ele alırken, plajlar ve yeni projeler hakkında Başkan Güngördü'de Kaymakam Envergil'e bilgi verdi.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Güngördü ise, Kaymakam Envergil'e hayata geçireceği projeler konusunda bilgiler aktarırken, yerel idareciliğin büyük bir sorumluluk istediğini belirterek, "Belediyenin imkanları dahilinde kentteki tüm eksiklikleri gidermek istiyoruz. Nüfusu giderek artıyor. Mevcut şartlar ihtiyaçlara cevap verecek şekilde olmalı" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.