GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Leymosunlular'dan Güngördü'ye ziyaret...

Leymosunlular'dan Güngördü'ye ziyaret...

Ben Leymosunluyum Kültür Vakfı, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü makamında ziyaret etti...

Yayın Tarihi: 15/07/14 15:52
okuma süresi: 2 dak.
Leymosunlular'dan Güngördü'ye ziyaret...
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada; Vakıf Başkanı Yücem Rasımoğlu ve Handan Yalın, Hande Kayasal, Mustafa Mohaç ve Musa Kayra'dan oluşan komite üyeleri, Güngördüyü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette konuşan komite başkanı Rasımoğlu, vakfın kuruluşu ile bugüne kadar "Ben Leymosunluyum Komitesi" adı altında düzenledikleri etkinlikler hakkında belediye başkanına bilgi verdi. Hayata geçirmeyi planladıkları faaliyetlerin ele alındığı ziyarette iki taraf da fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Leymosun Kültür Vakfı'nı kuruluşundan dolayı tebrik etti ve kültürel dayanışmanın önemini vurgulayarak, vakfın üstelendikleri görevleri, sonuna kadar destekleyeceklerini belirtti.

Vakıf rozetini belediye başkanına takdim eden üyeler, ilerleyen zamanda birlikte yapabilecekleri projeler hakkında konuştular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.