GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Çarşı Esnafı Derneği, Başkan Güngördü'yü ziyaret etti

Girne Çarşı Esnafı Derneği, Başkan Güngördü'yü ziyaret etti

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada; Girne Çarşı Esnafı Derneği Başkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyesi kalabalık bir esnaf gurubu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret ettiler.

Yayın Tarihi: 21/07/14 14:06
okuma süresi: 2 dak.
Girne Çarşı Esnafı Derneği, Başkan Güngördü'yü ziyaret etti
A- A A+

Başkan Güngördü esnaf grubunu makamında ağırlarken, görüşmeye Girne Belediyesi Meclis Üyesi Ali Tektan, Burcu Karakaya ve Haşim Yücel'de katıldı.

Ziyaretçi heyet adına söz alan Çarşı Esnafı Dernek Başkanı ve aynı zamanda meclis üyesi Haşim Yücel, Başkan Güngördü'yü 29 Haziran 2014 yerel seçimlerinde, başkan seçilmesi nedeniyle tüm çarşı esnafı, çalışan ve aileleri adına tebrik ederek, Girne Çarşı Esnafı olarak Sayın Başkanımıza desteğimizi her zaman devam ettireceğiz, kendilerine tüm esnafımız adına başarılar diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı açıklamada; Girne Çarşı esnafının gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti ve tüm misafirlere teşekkür etti. Başkan Güngördü konuşmasında "Girne çarşısı herkes tarafından gezilmek istenen bir merkez. Burayı daha cazip hale getirmek ve buradaki kaliteyi daha da yükseltmek adına her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.