GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Eski kız arkadaşına tecavüz etti. Sokak ortasında yakalandı

Eski kız arkadaşına tecavüz etti. Sokak ortasında yakalandı

Biten ilişkisinin arkasından başka biriyle birlikte olduğunu öğrendiği kız arkadaşına tecavüz eden LK Girne'de polisler tarafından sokak ortasında tutuklandı.

Yayın Tarihi: 03/08/14 14:34
okuma süresi: 2 dak.
Eski kız arkadaşına tecavüz etti. Sokak ortasında yakalandı
A- A A+

Elif Şen - Kıbrıs Postası

Girne'de meydana gelen tecavüz olayı halk arasında büyük tepkilere neden oldu. Ayrıldığı sevgilisinin başka bir erkekle birlikte olduğunu duyan LK isimli şahıs, kıskançlık krizine girerek eski sevgilisine tecavüz etti.

Girne'de sakin LK isimli şahıs eski sevgilisinin başka biriyle birlikte olduğunu öğrenince kıskançlık krizine girdi. Eski sevgilisini Girne'de bir otele konuşmak için çağıran LK, Türkmen uyruklu kadına tecavüz etti.

Eski sevgilinin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri LK'yı Girne'de bularak tutukladı.

Konuşmak için çağırdı

Konuyla ilgili olarak polisten edinilen bilgiye göre, LK ile ilişkisi biten kadını Girne'de konuşmak üzere bir otel odasına çağırdı. Ayrıldığı sevgilisinin yeni bir gönül ilişkisi olduğunu öğrenen LK, kadına tecavüz etti.

"Yaşananları cep telefonuna çekti"

Genç kadın verdiği ifadede yaşananların LK tarafından cep telefonuna çektiği ve kayıtların telefonda bulunduğu iddia edildi Girne'de sokakta yürürken LK'yı tespit ederek tutuklayan polis, zanlı hakkında soruşturma başlattı.

Fotoğraf: Ahmet İKİDERELİ

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.