GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Kordonboyu'ndaki standlar bir başka güzel

Girne Kordonboyu'ndaki standlar bir başka güzel

Girne Belediyesinin her yıl Kordonboyuna kurduğu hediyelik eşya,el sanatları satış standları büyük ilgi görüyor.

Yayın Tarihi: 07/08/14 17:08
okuma süresi: 2 dak.
Girne Kordonboyu'ndaki standlar bir başka güzel
A- A A+

Yaz aylarında Girne Kordonboyuna canlılık katan ve aynı zamanda esnafımıza katkı sağlayan el sanatları standları, yerli halkın yanında, yabancı bir çok turistin de ilgisini çekmeyi başarıyor.

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada;

Kordonboyu caddesinin en yoğun kısmına kurulan standlar , yerli ve yabancı ziyaretçilerin her türlü el sanatı , takı v.b. hediyelik eşyaları kolayca temin edebilmesine imkan veriyor.

Kordonboyunda çeşitli düzenlemeler yapıldı...

Girne Belediyesi, vatandaşlarımızın rahat, güvenli ve sağlıklı bir ortamda dinlenmesi ve alışveriş yapabilmesi için kordonboyunda çeşitli düzenlemeler yaptı.

Bu düzenleme çerçevesinde, Girne Kordonboyu'nda bulunan adaların bakımı yapılarak yeşillendirildi ve ortama uygun mevsim çiçekleri ekildi.

Bölgedeki çevre düzenlemeleri ile büyük ilgi çeken Kordonboyundaki standlar, şimdiden yaz aylarının ayrılmaz renkli bir parçası haline dönüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.