GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Leymosun Kültür Vakfı'ndan "Deniz Panayırı"

Leymosun Kültür Vakfı'ndan "Deniz Panayırı"

Leymosun Kültür Vakfı, Girne'de deniz panayırı düzenliyor.

Yayın Tarihi: 09/08/14 10:43
okuma süresi: 1 dak.
Leymosun Kültür Vakfı'ndan "Deniz Panayırı"
A- A A+

Leymosun Kültür Vakfı'ndan yapılan açıklamada, 14 Ağustos 2014 Perşembe akşamı 19.30-24.00 saatleri arasında Girne Kaşgar Court sahilinde eski gelenekleri devam ettirme amaçlı "Bir içim Leymosun Deniz Panayırı" adlı bir gece organize edildiği belirtildi..

Güzelyurt ve Gazimağusa'dan otobüslerin etkinliğe katılmak isteyenleri taşıyacağı belirtilen Vakıf açıklamasında, Leymosun ve köylerinde yaşamış ve yurtdışında yaşayan ve bugünlerde tatillerini geçirmek için adada bulunan Leymosunluları bir araya getirip eski günleri anma ve katılanları eğlendirmenin hedeflendiği vurgulandı.

Gecede Kuzey Tarık konseri ve zengin hediyelerin verileceği geleneksel Tombala çekilişinin yanında yerel yiyeceklerden herse, garavolli, bulgur köftesi, lokma, şamişi, katmer, pilavuna ve börekler standlarda satışa sunulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.