GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü'ye, Akdeniz Spor Birliği Basketbol Takımı'ndan ziyaret

Güngördü'ye, Akdeniz Spor Birliği Basketbol Takımı'ndan ziyaret

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre;

Yayın Tarihi: 13/08/14 14:18
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü'ye, Akdeniz Spor Birliği Basketbol Takımı'ndan ziyaret
A- A A+

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye, Akdeniz Spor Birliği Basketbol Takımı sporcularından şampiyonluk kupalarıyla ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete; Akdeniz Spor Birliği Başkanı Dr.Serhat Deniz, Basketbol Şube Sorumlusu Ertunç Eren, Antrenör Gökay İskar, Yönetici Şeref Çeliktaşlılar ve Basketbolculardan oluşan ekip katıldı.

Akdeniz Spor Birliği Başkanı Dr.Serhat Deniz yaptığı açıklamada; 'bugüne kadar katıldıkları tüm branşlarda başarılı olduklarını, Girne Belediyesi'nin her zaman kendilerine yardımcı olduğunu açıkladı. İleriye dönük Belediye ile yapılacak olan işbirliğinin ise tüm Girne Halkına faydalı olacağını dile getirdi. Ayrıca, Akdeniz Spor Birliği Başkanı Deniz, Girne Belediye Başkanına yeni görevinde başarılar diledi ve yapılacak katkılar için şimdiden teşekkür ederim dedi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı açıklamada; 'Akdeniz Spor Birliği'nin genelde Kıbrıs için özünde ise Girne için örnek sayılacak bir kulüp olduğuna vurgu yaparak, Girne'de daha çok genç ve insanın spor faaliyetleri yapması için ellerinden gelen tüm katkıyı koyacaklarını dile getirdi.

Başarılı olan sporculara hediyeler veren Başkan Güngördü, Girne Belediyesi ile Akdeniz Spor Birliği arasında birlikte bu alanda işbirliği yapabilmenin koşullarının görüşüleceği müjdesini genç sporculara verdi. Güngördü, Akdeniz Spor Birliği'nin başta Başkanı olmak üzere tüm Şube Sorumlusunu, Antrenörü ve Yöneticiyi, özverili çalışmalarından dolayı takdir ettiğini, tüm sporcuları verdikleri emekten dolayı kutladığını, bundan sonraki çalışmalarında başarılarnı diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.