GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü'ye, Ziya Rızkı Vakfı'ndan nezaket ziyareti...

Güngördü'ye, Ziya Rızkı Vakfı'ndan nezaket ziyareti...

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre;

Yayın Tarihi: 14/08/14 15:25
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü'ye, Ziya Rızkı Vakfı'ndan nezaket ziyareti...
A- A A+

Ziya Rızkı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr.Ceyhun Birinci ve üyeleri, yeni seçilen Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Vakıf Başkanı Dr.Ceyhun Birinci ziyarette yaptığı konuşmada; "Kıbrıs Türk Halkına milletvekili, belediye başkanı ve mücadele yıllarında Serdar olarak hizmetler veren merhum Ziya Rızkı'yı yaşatmak, hatırlatmak, verdiği toplumsal mücadelenin genç nesillere örnek olmasını sağlamak ve tanıtmak amacıyla yapılabilecek etkinlikler ve çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını" belirtti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; Ziya Rızkı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Güngördü; 'Kıbrıs Türk toplumunun önemli liderlerinden olan ve Girne'ye Belediye Başkanı olarak uzun yıllar hizmet veren merhum Ziya Rızkı'nın tanıtılması, yaşatılması için Vakıf ile işbirliği yapmaya ve gerekli desteği vermeye hazır olduklarını' dile getirdi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.