GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Türk Kadınlar Birliği Güngördü'yü ziyaret etti

Girne Türk Kadınlar Birliği Güngördü'yü ziyaret etti

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre;

Yayın Tarihi: 15/08/14 12:51
okuma süresi: 1 dak.
Girne Türk Kadınlar Birliği Güngördü'yü ziyaret etti
A- A A+

Girne Türk Kadınlar Birliği heyeti, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Girne Türk Kadınlar Birliği Başkanı Mübetcel Kutay ziyarette yaptığı konuşmada, Güngördü'ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, birlik olarak her zaman her konuda yardımcı olabileceklerini söyledi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Türk Kadınlar Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve 'Kadınlarımız yaşamın her kademesinde önemli görevler üstlenerek bunu en iyi şekilde başarıyorlar. Bu nedenle de kadınlarımız önemlidir' dedi. Başkan Güngördü; 'kentteki tüm Sivil Toplum örgütlerinin işbirliğine büyük önem verdiklerini' belirtti.

Ziyaret sırasında Mübetcel Kutay Girne Türk Kadınlar Birliği adına, Güngördü'ye plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.