GİRNE
okuma süresi: 4 dak.

CTP - BG: "Seçimler hayati önem taşır..."

CTP - BG: "Seçimler hayati önem taşır..."

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, 2015 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Kıbrıs sorununun çözümü açısından hayati değere sahip olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 15/08/14 15:00
okuma süresi: 4 dak.
CTP - BG: "Seçimler hayati önem taşır..."
A- A A+

Yorgancıoğlu dün akşam CTP Girne İlçesi'nin yerel seçimlerde yarışan bütün belediye başkan ve belediye meclis üyesi adaylarına yönelik düzenlediği kokteyle katıldı. Dome Hotel'de gerçekleştirilen etkinliğe CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, CTP Girne milletvekili Ömer Kalyoncu ve yerel seçimlerde yarışan adaylar katılım gösterdi. Gecede konuşan Yorgancıoğlu, yerel seçimlerde alınan sonuçların partilileri hem mutlu hem mutsuz ettiğini ancak önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için herkesin kenetlenip çalışması gerektiğini belirtti.

YORGANCIOĞLU: GEREKEN DERSLERİ ÇIKARMALIYIZ

Yerel seçimlerde yaşanan sürecin artık geride bırakıldığını ve farklı bir sürece girildiğini dile getiren CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, CTP'lilerin bu süreçten gereken sonucu çıkarıp yola devam edeceklerinden emin olduğunu ifade etti. 2015 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yorgancıoğlu, bu seçimlerin Kıbrıs Türk halkı adına hayati önem taşıdığını kaydetti. Tüm CTP'lilerin Kıbrıs sorununa önem verdiğini belirten Yorgancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı makamının elde edilmesi takdirde Kıbrıs sorununun çözümü için büyük bir adım atılmış olacağını vurguladı. Yerel seçimlerde aday olan tüm belediye başkan ve belediye meclis üyesi adaylarına teşekkür eden Özkan Yorgancıoğlu, gereken değerlendirmelerin yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini söyledi.

ERK: KAZANMAMIZ GEREKEN BİR HEDEF VAR

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk de önlerinde kazanılması gereken büyük bir hedef olduğunu, bu hedefin de 2015 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu ifade etti. Acısıyla tatlısıyla yerel seçimlerde bir takım sonuçlar alındığını dile getiren Erk, verimli ve yoğun bir süreç geçirildiğini, şimdi partinin farklı aşamalardan geçeceğini kaydetti. Yerel seçimlerde tüm parti organlarının son ana kadar çalıştığını belirten Erk, önümüzdeki yıl yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanılması gerektiğine işaret etti. Yerel seçimlerde kazanan tüm belediye başkan ve meclis üyelerine başarılar dileyen Erk, "Kaybedenler de unutmasın ki 4 yıl sonra yine seçim var. Arada başka seçimler de olabilir. Hep beraber daha çok çalışıp Kıbrıslı Türklere daha fazla hizmet etmek için uğraşacağız" dedi.

EMİNAĞA: YOLA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYOR

CTP Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, yerel seçimlerde bir takım üzücü sonuçlar alınmış olsa da yola devam edilmesi gerektiğini söyledi. CTP-BG'nin nitelikli bir parti olduğunu ve böylesine nitelikli bir partinin ufak tefek kazalarla yolda kalmayacağını vurgulayan Eminağa, siyaseti yeniden oluşturup yola devam edilmesi gerektiğini belirtti. Yerel seçimlerin geride kaldığını ve her bir beldede seçim değerlendirmesi yapıldığını ifade eden Eminağa, Girne İlçesi olarak da bu değerlendirmeleri çok yakın bir zamanda yapacaklarına değindi. Önümüzdeki yıl Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğuna işaret eden Eminağa, "Biz CTP olarak yeniden bütün gücümüzle birlikte bütün üyelerimiz ve destekçilerimizle birlikte bu seçime hazırlanacağız. Yerel seçimlerde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.