GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Karaoğlanoğlu Neşet İkiz Sokak'ta yaşayan gönülüler temizlik kampanyası düzenliyor

Karaoğlanoğlu Neşet İkiz Sokak'ta yaşayan gönülüler temizlik kampanyası düzenliyor

Girne Belediyesi'nin katkılarıyla, Karaoğlanoğlu Neşet İkiz Sokak'ta yaşayan gönülüler temizlik kampanyası düzenliyor.

Yayın Tarihi: 17/08/14 14:51
okuma süresi: 2 dak.
Karaoğlanoğlu Neşet İkiz Sokak'ta yaşayan gönülüler temizlik kampanyası düzenliyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada;

Karaoğlanoğlu köyünde denize kıyısı olan Neşet İkiz Sokak sakinleri, Köy Muhtarı'nın da katkılarıyla bölgelerini temizlemeye ve örnek bir davranış sergilemeye karar verdiler.

Bölge sakinleri Kenan Atakol, Hasan Zeka Mullahasan ve Karaoğlanoğlu Köy Muhtarı Hüdaverdi Tutku'nun önderliğinde, Girne Belediyesi'nin de katkıları ile yapılacak bölgesel temizlik kampanyası 19 Ağustos 2014 Salı günü, saat 08:00'de gerçekleştirilecektir.

Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü bölge sakinleri adına ziyaret eden Atakol, Mulllahasan ve Muhtar Tutku, Belediye Başkanı'nı da bu kampanyaya destek vermeye davet ettiler.

Heyetle görüşen Belediye Başkanı Nidai Güngördü; 'Bu duyarlılık için bölge sakinlerini temsil eden Kenan Atakol ve Hasan Zeka Mullahasan'a teşekkür etti. Başkan Güngördü; yapılacak olan bölgesel kampanyaya destek vereceklerini belirtti ve Belediye Temizlik İşleri Bölümü'nün de bu etkinlikte hazır olacağını söyledi.

Güngördü; 'Ayrıca bu davranışın örnek bir davranış olduğunu, gerek bu bölgede gerekse tüm Girne'de çevre temizliği duyarlılığını artırmaya yönelik bu kampanyanın kendileri için büyük önemi olduğunu' vurguladı.

Neşet İkiz Sokak; Karaoğlanoğlu'nda sahil şeridinde olup bölgede konutları yanında, Riviera Tatil köyünün bulunduğu bölgedir. Bu kampanya çerçevesinde sahilde birikmiş naylon poşetler ve diğer atıklarda temizlenecektir.

Yapılan açıklamada; temizlik kampanyasına bölge sakinleri yanında, tüm halkımızın da davetli olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.