GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Satranç Eğitim Merkezi'nden Güngördü'ye ziyaret

Satranç Eğitim Merkezi'nden Güngördü'ye ziyaret

Satranç Eğitim Merkezi, Suat Nailer Başkanlığında Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördüyü makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 29/08/14 15:29
okuma süresi: 1 dak.
Satranç Eğitim Merkezi'nden Güngördü'ye ziyaret
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada; Belediye Başkanı Güngördü'ye nezaket ziyaretinde bulunan Satranç Eğitim Merkezi yönetici ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Güngördüye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Güngördü ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Satranç'ın insanların muhakeme yeteneğini, zekâsını iyi kullanmayı sağlayan ve bunu geliştiren bir uğraş olduğunu, gençlerimizin bu noktada bu işe ilgili olmaları kendileri açısından ayrıca sevindirici olduğunu belirtti.

Güngördü " Belediye olarak sosyal belediyecilik dediğimiz bu tür çalışmalara büyük önem veriyoruz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.