GİRNE
okuma süresi: 4 dak.

Güngördü, Çin Halk Cumhuriyeti Masa Tenisi kafilelerini kabul etti

Güngördü, Çin Halk Cumhuriyeti Masa Tenisi kafilelerini kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Masa Tenisi Uluslar arası Dostluk Kampı için Girne Spor Birliği'nin davetiyle KKTC'ye gelen Çin Halk Cumhuriyeti Masa Tenisi kafilelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 30/08/14 12:52
okuma süresi: 4 dak.
Güngördü, Çin Halk Cumhuriyeti Masa Tenisi kafilelerini kabul etti
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre; Girne Spor Birliği Başkanı Ahmet Aknar, Girne Spor Birliği Asbaşkanı Ziya Tüzel ve Kamp Çalışmaları Sorumlusu Chan Chaw, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye ziyaret gerçekleştirdiler.

Çin Halk Cumhuriyetinden ülkemize Masa Tenisi kampı için sporcu ve antrenörler geldi…

Gerçekleştirilen ziyarette Girne Spor Birliği Sporcuları ile birlikte kamp yapmak üzere adamıza gelen Çin Halk Cumhuriyeti Pekin ve Xİ AN Masa Tenisi kulüpleri sporcuları ve Türkiye B Genç Milli takım sporcuları hazır bulundu. Çin Halk Cumhuriyeti'nden gelen Pekin ve Xİ AN kulüplerinden toplam 7 sporcu,4 antrenör,1 yönetici ve 2 kulüp başkanı kafilede yer aldı. Türkiye Masa Tenisi milli takımları Antrenörlerinden Chan Chaw sorumluluğunda yapılan kampa toplam 20 sporcu ve 6 antrenör katıldı.

Girne Spor Birliği bir hayali gerçekleştirdi…. Girne Spor Birliği tarafından düzenlenen Masa Tenisi Uluslararası Dostluk Kampı Girne'de başladı.

Girne Spor Birliği Başkanı Ahmet Aknar; '4 Ay süren bir temas sonunda gerçekleşen uluslar arası dostluk kampı amatör sporlarla dünyaya açılabileceğimizin de bir göstergesi olmuştur. Girne Anafartalar Lisesi Spor salonunda günde çift idman toplam 6 saat olacak şekilde çalışmalar sürmektedir. Ülkemizde amborgaların yaşandığı bu dönemde bu şekilde temaslar yapmanın ne kadar önemli ve faydalı olduğunu bu kamp sırasında öğrenmiş olduk' dedi. Birlik Başkanı Aknar 'geçtiğimiz yıl Masa Tenisi liglerinde birçok başarı ve şampiyonluk kazandık. Birlik sporcularının bu kamp sayesinde yurt dışında da temaslar kurup başarılar elde etmeleri en büyük hedefimiz' açıklamasını yaptı.

Girne Spor Birliği Başkanı Ahmet Aknar; 'Girne Spor Birliği olarak yine bir ilki gerçekleştirerek Masa tenisinin Dünyada tartışmasız tek ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti'nden ülkemize 2 takım getirmeyi başardık. Kulübümüz sporcularının geleceklerine yatırım yapmaktayız. Bu gibi temasların ne kadar faydalı olduğunu bu kamp boyunca gördük. Bu tür temaslarımız devam edecek. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye bizlere gösterdiği destek için teşekkür ederiz' dedi.

Kamp çalışmaları sorumlusu Chan Chaw; 'Girne Spor Birliği yapığı bu etkinlikle artık uluslararası bir kulüp olma yolunda büyük bir adım attı. Yıllardır ortak çalışmalar yaptığım Girne Spor Birliği'nin altyapıya verdiği önem Girne için büyük bir şans' açıklamasında bulundu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; 'Girne Spor Birliği'nin düzenlemiş olduğu Masa Tenisi Dostluk kampı Girne gençliği için bir şans. Girne Belediyesi olarak şehrimiz spor kulüplerinin düzenlemiş olduğu bu tür etkinliklere desteğimiz her zaman var ve var olmaya devam edecek. Çin Halk Cumhuriyeti'nden sporcuları ülkemize getirtmeyi başaran değerli Girne Spor Birliği yöneticilerini yürekten kutluyorum' dedi.

Başkan Güngördü; 'Girne Spor Birliği Başkan, yönetici ve sporcularını, Çin Halk Cumhuriyeti Pekin ve Xİ AN Masa Tenisi kulüplerinin başkan, yönetici, anternör ve sporcularını, Türkiye Masa Tenisi milli takımları Antrenörlerinden Chan Chaw sorumluluğunda yapılan kampa katılan sporcu ve antrenörü ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayım' açıklamasını yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.