GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Boğaz Piknik Alanının durumu içler acısı

Girne Boğaz Piknik Alanının durumu içler acısı

Girne Boğaz Piknik Alanının durumu içler acısı. Vatandaşın aileleri ve dostlarıyla gittikleri piknik alanı cam şişeler ve çöplerle dolup taştı. Şehir çöplüğünü andıran manzarasıyla Girne Boğaz Piknik Alanı, görenlerin tepkisini çekiyor.

Yayın Tarihi: 07/09/14 11:23
okuma süresi: 2 dak.
Girne Boğaz Piknik Alanının durumu içler acısı
A- A A+

Eniz Orakçıoğlu - Kıbrıs Postası

Yerel seçimlerden önce Orman Dairesi tarafından kiralanan Boğaz Piknik Alanının 3'te 1'lik bölümü tertemizken, geriye kalan alanın çöpten geçilmediği ve sağlıklı bir ortam olmadığını söylemek hiç de abartılacak bir durum olmaz. Cevrede bulunan cam şişelerde gözden kaçmamakla birlikte, yangın tehlikesi yarattığı da aşikâr. Vatandaşın bunaltıcı havalarda serinlemek adına gittikleri ormanlık arazinin bu perişan durumu herkesi üzerken, tepkilere de neden oldu.

İnsan sağlığını da tehdit ediyor

Girne Boğaz Piknik Alanı'ndaki çöp kirliliği, bölgeyi ziyaret eden vatandaşların tepkisine neden oldu. Yeşil doğa manzarasının ve Ülkemiz için değerli bir ormanlık arazinin çöplüğe dönmüş durumu, insan sağlığını da tehdit eder boyuta geldi. Piknik alanı yolu boyunca uzanan çöpler de görüntü kirliği yaratırken, piknik masaları üzerinde duran boş şişeler gözden kaçmadı.

Piknik alanı başıboş köpek dolu

Girne Boğaz Piknik Alanı diğer bir gözden kaçmayan sorun ise birçok köpeğin başı boş halde piknik alanında dolaşması ve sahipsiz, aç susuz orada yaşamaya çalışmasıdır. Boğaz piknik alanına vakit geçirmek için giden vatandaş, köpeklerin açlıktan kemiklerinin sayıldığını söyleyerek, "Yetkililer tarafından bu köpeklere bir yuva bulunmalı" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.