GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü muhtarlarla tanışma ve dayanışma toplantısı düzenledi

Güngördü muhtarlarla tanışma ve dayanışma toplantısı düzenledi

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, muhtarlarla tanışma ve dayanışma toplantısı düzenledi.

Yayın Tarihi: 13/09/14 14:47
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü muhtarlarla tanışma ve dayanışma toplantısı düzenledi
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplantıya Güngördü yanında Belediye Meclis üyeleri ve Girne Belediyesi sınırlarındaki muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Girne Belediye Başkanı Güngördü, seçim sonrası ilk kez bölge muhtarlarıyla toplu olarak bir toplantı düzenlediklerini, toplantının amacının; muhtarlarla, Belediye Meclis üyelerinin tanışmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Muhtarların kendileri için önemli olduğunu, bu tip toplantıları periyodik olarak yapmayı hedeflediklerini, böylece muhtarların getirecekleri sorun ve önerilerin daha iyi tartışılacağını kaydeden Güngördü, bunun da sorunların belediye tarafından daha iyi anlaşılıp çözülmesini kolaylaştıracağını belirtti.

Şeffaf, katılımcı ve ortak akıla inanan bir ekip çalışması hedeflediklerini söyleyen Güngördü, bu toplantılar sonucunda muhtarların belediye ile daha sıcak ilişkiler sağlayacaklarını söyledi ve muhtarlardan bölgeleriyle ilgili gelecek sorunlara, yeni projelere ve düşüncelere önem vereceklerinin altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.