GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Huzur operasyonuna çakıldı

Huzur operasyonuna çakıldı

Girne bölgesinde düzenlenen Huzur Operasyonu'nda aracında 5 paket halinde yaklaşık 15 gram bonzai ele geçirilen Süleyman Bulut ve ayni araçta yolcu olarak bulunan Youssuf Süleyman, Muhammet Abdullah ve Muhammed Sara Elmansori dün Girne'de mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Yayın Tarihi: 14/09/14 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Huzur operasyonuna çakıldı
A- A A+

Abbas Elmas

Araçlarında yaklaşık 15 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğu düşünülen madde ele geçirilmesiyle ilgili Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan Süleyman Bulut, Youssuf Süleyman, Muhammet Abdullah ve Muhammed Sara Elmansori hakkında 3 gün tutukluluk emri verildi.Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, 12 Eylül tarihinde saat 22.45 sıralarında Girne-Lefkoşa anayonunun 1-2'inci kilometrelerinde Girne Trafik ve CÖŞ ekipleri tarafından MP 402 plakalı araçta yapılan denetimler sonucunda zanlı Süleyman Bulut'un tasarrufunda 5 paket halinde yaklaşık 15 gram sentetik cannbinoid olduğu düşünülen madde ele geçirildiğini söyledi.

Araçta bir adet de ucu yanık elle sarılmış uyuşturucu içerikli olduğu düşünülen sigara izmiariti bulduklarını açıklayan Bayram, ayni araçta bulunan zanlılar Youssuf Süleyman, Muhammet Abdullah ve Muhammed Sara Elmansori'nin de olayla bağlantılı görülerek gözaltına alındığını kaydetti. Zanlı Süleyman bulutun suçunu kabul ederek gönüllü ifade verdiğine değinen Ahmet Bayram, diğer zanlıların ifade vermediğini aktardı.

Bayram, olayla ilgili tahkikatın yeni başladığını ve aranan bir kişinin daha olduğunu belirterek, yürütülen soruşturma kapsamında tüm zanlıların 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı arak konuşan zanlılar Youssuf Süleyman, Muhammet Abdullah ve Muhammed Sara Elmansori, kendilerinin otostopçu olarak araca bindiklerini ve uyuşturucu maddeden haberleri olmadığını belirttiler.

Girne Kaza Mahkemesi ise işlenen suçun ciddiyetine dikkat çekerek, olayın aydınlatıla bilmesi maksadı ile istenilen süreyi verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.