GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de hız kesici kasisler, yaya geçit çizgileri ve bordürler boyandı

Girne'de hız kesici kasisler, yaya geçit çizgileri ve bordürler boyandı

Girne Belediyesi Bayın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre; Girne Belediyesi'ne bağlı ekipler, 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılı öncesinde okul bölgelerinde bulunan hız kesici kasisler, yaya geçitleri ve bordür taşlarını boyama işlemi gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 14/09/14 13:58
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de hız kesici kasisler, yaya geçit çizgileri ve bordürler boyandı
A- A A+

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Eğitim-Öğretim yılı başlamadan çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, 'Bölgemizde bulunan okulların tamamındaki kasis, yaya geçidi ve bordür taşlarını boyama işlemi yapıyoruz. Özellikle sürücülerin hızlarını düşürmeleri için kasislerin boyanması öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için büyük önem taşıyor' açıklamasında bulundu.

Girne Belediyesi ekiplerince kent merkezinde zamanla aşınan yaya geçitleri tekrardan şekillendirilerek boyanıyor. Her yıl yapılan boyama çalışmalarının özellikle aşınmaktan belli olmayan yaya geçitlerinden başlanıldığını ve gözükmeyen yaya geçitlerinin belirgin hale getirildiği belirtildi. Yaya geçitlerinin özellikle okul önlerindeki ve yayaların çok sık kullandığı yerlerde çalışmaların tamamlandığını belirten Güngördü, kent merkezindeki tüm yaya geçitlerini yeniden şekillendirerek boyanacağını da kaydetti.

Başkan Güngördü 'çalışmalar bölgemizdeki tüm okul çevrelerinde öncelikle sonuçlandırılacaktır' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.