GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

"Ali Nesim" anılıyor...

"Ali Nesim" anılıyor...

<p><font size="2">Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 13. Zeytin Festivali kapsamında programlanıp 13 Ekim 2014 tarihinde yapılacağı açıklanan "Ali Nesim'i Anma Gecesi" ve Yazarlar Şairler buluşması, olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelenmişti.</font></p>

Yayın Tarihi: 18/10/14 12:18
okuma süresi: 2 dak.
"Ali Nesim" anılıyor...
A- A A+

Bu çerçevede Girne Belediyesi "Ali Nesim Anma Gecesini" 23 Ekim 2014 Perşembe akşamı saat 20:00'de Colony Otel Salonu'nda gerçekleştirme kararı alarak, Kıbrıs Türk Yazarlar Birliği ve Kıbrıs Türk Sanatçı ve Yazarlar Birliği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Anma gecesine; Araştırmacı-Yazar Mahmut İslamoğlu, Araştırmacı-Yazar Şevket Öznur, Şair-Yazar Hasibe Şahoğlu, Şair-Yazar Altay Burağan, Şair-Yazar Mehmet Kansu, Yazar Ceyhan Özyıldız ve Şair Fatoş Avcısoyu Ruso katkı koyacaklardır.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'nün yaptığı açıklamaya göre; "Ali Nesim adının yaşatılması bizim için çok önemlidir." "Ali Nesim Hocamız genelde ülke edebiyatı özelde Girne ve Zeytinlik Halkı için çok önemli bir değerdir. Ali Nesim Hocamızın ülke edebiyatına yaptığı katkılar hiç bir zaman unutulmamalıdır. Biz Girne Belediyesi olarak Ali Nesim Hocamızı Unutmamaya ve Unutturmamaya kararlıyız" dedi.

Başkan Güngördü; 23 Ekim 2014 Perşembe akşamı gerçekleştireceğimiz 'Ali Nesim Hocamızı Saygı İle Anıyoruz' gecemize tüm Sanat ve Edebiyat dünyamızı beklediğimizi idafe etmek istiyorum ve tüm sanat ve edebiyat severleri, özellikle Zeytinlik Halkını Ali Nesim Hocamız ile ilgili bu ilk adımımızda bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.