GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

DPUG, Çatalköy ve Ozanköy'ü ziyaret etti

DPUG, Çatalköy ve Ozanköy'ü ziyaret etti

Demokrat Parti Ulusal Güçler parti yetkililerinin gerek parti, gerekse ilçe ve köy ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/10/14 11:39
okuma süresi: 2 dak.
DPUG, Çatalköy ve Ozanköy'ü ziyaret etti
A- A A+

Dün akşam, Çatalköy ve Ozanköy olmak üzere iki ayrı köyü ziyaret eden DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova'ya, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, ilçe ve örgüt yetkilileri eşlik etti.

TAÇOY:

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, her fırsatta hükümet icraatlarını bölge halklarıyla paylaştıklarını söyleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Taçoy, vatandaşa hitaben yaptığı konuşmalarda, bölgenin ihtiyacının ne olduğunun da önceden belirlendiğini, halkın özelliklede gençlerin istek ve arzularını tek tek dinleyerek bizzat not alarak yapılabilecekleri anlattı.

BEROVA:

Yapamayacakları hiçbirşeyin altında imzalarının olmadığının altını çizen Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, tek vaadinin samimiyet, içtenlik ve dürüstlük olduğunu kaydederek, eğitim ile ilgili soruları yanıtladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.