GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Karaoğlanoğlu'nda Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık Semineri

Karaoğlanoğlu'nda Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık Semineri

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliğiyle organize edilen, "Kanser Konusunda Toplumu Bilinçlendirme ve Farkındalık Eğitim Projesi" kapsamında Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda ve Cihangir Köy Kadın Kursu'nda seminerler verildi.

Yayın Tarihi: 23/10/14 15:51
okuma süresi: 2 dak.
Karaoğlanoğlu'nda Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık Semineri
A- A A+

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Karaoğlanoğlu İlkokulu 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik bugün "Kanser Hastalığının Nedenleri ve Hastalıktan Korunma Konusunda Farkındalık" konulu seminer düzenlendi.

Temel Onkoloji Uzmanı Mine Çağlar tarafından öğrencilere, görsel sunumlar eşliğinde kanser hastalığı anlatılarak, hastalığın ne olduğu, nasıl meydana geldiği, ne tür risk faktörlerinin hastalığı oluşturduğu, belirtileri ve korunma yolları hakkında bilgi verildi.

SALI GÜNÜ PAŞAKÖY'DE

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında İlkokul öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik düzenlenecek kanser farkındalık programları kapsamında bir sonraki eğitim, 28 Ekim Salı günü Paşaköy Eşref Bitlis İlkokulu'nda yer alacak.

CİHANGİR KÖY KADIN KURSU

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği ortak organizasyonuyla dün de Cihangir Köy Kadın Kursu'ndaki kadınlara "meme ve rahim ağzı kanserleri" konusunda bilinçlendirme semineri verildi.

Erken tanının önemi vurgulanan seminerde, tanı yöntemleri üzerinde de duruldu.

CUMA GÜNÜ İSKELE'DE

Köy kadın kurslarına yönelik kanser farkındalık programları kapsamında bir sonraki eğitim, 31 Ekim Cuma günü İskele Köy Kadın Kursu'na katılan kadınlara yönelik düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.