GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Belediyesi, Kale çevresinde temizlik çalışmalarını başlattı

Girne Belediyesi, Kale çevresinde temizlik çalışmalarını başlattı

Kale giriş yolunun tamamlanmasından sonra, Kale çevresinin çevre temizliği de başlatıldı.

Yayın Tarihi: 14/11/14 10:50
okuma süresi: 1 dak.
Girne Belediyesi, Kale çevresinde temizlik çalışmalarını başlattı
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölmünden yapılan açıklamada; Kuzey Kıbrıs'ın en önemli tarihi eserleri arasında yer alan Girne Kalesi çevresinde çevre temizliği başlattı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; "Turizm açısından büyük önem taşıyan bölge, sık sık yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilmektedir. Belediye olarak tarihi kalenin ve etrafının temizliğini düzenli bir şekilde belirli aralıklarla yapıyoruz. Fakat vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olmalılar" dedi.

Başkan Güngördü; 'Temizlik konusunda varolan duyarlılığı artırmak ve çevre temizliği konusunda bilincin geliştirilmesini hedeflemekteyiz. Çalışmalar kapsamında Kale çevresinde, hendeklerde ve kale yamaçlarında çevre kirliliği oluşturan tüm atıkların temizlenmesine ve toplanmasına başlandığını' belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.