GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

KKTC'nin 31.Kuruluş Yıldönümü Amerikan Koleji ve Future Amerikan Koleji'nde Coşkuyla Kutlandı

KKTC'nin 31.Kuruluş Yıldönümü Amerikan Koleji ve Future Amerikan Koleji’nde Coşkuyla Kutlandı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji ve Future Amerikan Koleji öğrencileri düzenlenen törenler ile, 15 Kasım 1983 yılında kurulmuş olan Cumhuriyet'in 31'inci yılınu coşkuyla kutladı.

Yayın Tarihi: 16/11/14 15:36
okuma süresi: 2 dak.
KKTC'nin 31.Kuruluş Yıldönümü Amerikan Koleji ve Future Amerikan Koleji’nde Coşkuyla Kutlandı
A- A A+

Amerikan Koleji Girne Yerleşkesinde gerçekleşen törende, Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından, İlkokul 4. Sınıf öğrencileirnden oluşan okul korosunun hazırlamış olduğu GAÜ Marşı, Al Yemeni Mor Yemeni ve Feslikan şarkılarının ardından, Prep school 4. sınıf öğrencilerinden Muhterem Yamanşef, Teoman Stephan Kyle Gale , Eray Erdenay, Münür Köle "Cumhuriyet'in Anlattıkları" ,İlkokul 1B sınıfı öğrencileri Sezen, Muhammed,Ege, Efe,Sarp, Lavin,Gülten,Defne, Alara tarafından "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti" şiirleri okunurken, Anaokulu öğrencilerinden Sahra Merşa, Ela Bittacı, Defne Üzülmez, Alisa Çetin, Seval Canlar, Tanem Topçuoğlu tarafından "15 Kasım" adlı şiir okundu. 11 A level öğrencilerinden Salih Yamanşef ve 11 ART sınıf öğrencilerinden Elif Töre, günün anlam ve önemini belirten Türkçe ve İngilizce konuşma gerçekleştirdi.


Amerikan Future Kolej'de de yapılan törende ise 8.sınıf öğrencilerinden Zelal Yakut günüm anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirirken, 2.sınıf öğrencileri "15 Kasım", 3.sınıf öğrencileri 'Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti', 4.sınıf öğrencileri'Cumhuriyetin Anlattıkları', 5.sınıf öğrencileri ise 'Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti' şiirlerini okudu. Okul korosu Kıbrıs Şarkıları söyleyerek KKTC'nin 31'inci yılını kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.